Het is Vakantie!

De Leeuwenkuil - Edwin Simonis

Het is Vakantie!

De Leeuwenkuil is er vanaf zaterdag 29 augustus even drie weken tussenuit voor een, naar wat we horen, verdiende vakantie. De drie weken worden echter niet totaal Leeuwenkuil loos. Er is een vakantie editie met gast presentator Paul Oostelbos.

Je vind hem ook hier: https://www.facebook.com/pauloostelbos?fref=ts

Ik wens Paul heel veel plezier en jullie ook en zie jullie graag op 21 september weer terug achter de boxjes of je smartphone voor een verse Leeuwenkuil met alles erin.

Een dag of wat voor de 21ste vind je hier weer de vaste zaken als Battle!, DubbelDraai, Request Box en Spotlight Album. Dus kijk 18 september weer hier en op Google+, Twitter en Facebook. Het eerste zal de Request Box weer worden opengezet voor jouw verzoekjes voor de derde week van september.

Tot dan!

Veel plezier met Paul en blijft Focus trouw.